Nyhetsbrev 2020-09-20

Här kommer ett litet utskick med några av de beslut som styrelsen tagit, samt när städdagen kommer att ske. Kontakt till styrelsen med förslag/ synpunkter kan med fördel ske till brf.angshojden@gmail.com.

Vårens uppdelade städdagar hade god uppslutning och vi fick mycket gjort. HÖSTENS STÄDDAG kommer att vara gemensam och infaller LÖRDAG den 14 NOVEMBER kl. 10 – 14. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma, att vi får trevligt väder och en trevlig stund efteråt.

Styrelsen har beslutat att tvätta och måla carportar samt förråd under detta alternativt nästkommande år, beroende på väder. Övriga offerter som undersöks gäller insatser kring grus på området och rinnande fönstertätning i entréglas.

Nedre området har under vinter och höst haft en del problem med möss. En förklaring till mössens uppehälle kan vara utfodring av fågelmat som hänger i träden.

Diskussion har förts gällande våra till antalet begränsade parkeringsytor, samt trafik i allmänhet på området. Det är av vikt att understryka att varaktig parkering skall i första hand ske i den carport som tillhör lägenheten, i andra hand på övriga parkeringsplatser. Parkeringsplatserna är enbart till för parkering av fordon som används dagligen samt besökande, avställda fordon får inte parkeras på föreningens parkeringsplatser. Vi vill också påminna om att det endast är tillåtet att köra in på området för att släppa av personer som är rörelsehindrade samt för att lasta i eller ur varor mm. Det är inte tillåtet att parkera bilar i anslutning till lägenheterna.

Det verkar som om en del hushåll har gamla brandvarnare, där nyinköpta batterier ej fungerar. För allas säkerhets skull kartlägger vi hur det ser ut i bostadsrättsföreningen. Kontrollera era brandvarnare genom att trycka på knapp för ljud samt avläsa baksidan (min hade kontroll datum 2003-06-13) och meddela vilket datum ni finner till astrak@live.se.

Med Vänliga Hälsningar styrelsen