Nyhetsbrev 2019-09-23

STÄD DAG

Lördag 19 oktober kl. 10-14

 

Hej! Här medföljer även lite information efter föregående styrelsemöte samt några påminnelser.

 

  • Vi har fått hjälp med att göra fina informationsfoldrar kring sophantering, värmepanna samt välkomstbrev för nyinflyttad. Vi kommer även lägga upp dessa på hemsidan http://angshojden.bostadsratterna.se under "felanmälan". Inlogg och lösen finns i utsänt brev eller genom kontakt med någon i styrelsen.

 

  • Vi behöver hjälpas att tömma återvinningsbackarna (för glödlampor, sprayburkar och batterier). När någon av oss kör till återvinningsstationen är det bra om man tar med sig behållare i behov av tömning, och lämnar den till återvinningsstationens personal varpå man får en ny tom behållare.

     

  • Vi har haft lite problem med ohyra under sommaren och kommer att köpa in biologiskt nedbrytbara påsar för behållare att använda under sommarmånaderna.

 

  • Det kan vara en god idé att se över sin värmepanna och göra det underhåll som finns beskrivet i informationsfoldern för denna (denna finns även under "felanmälan") .

 

  • Önskan har framkommit om att få del av ny reviderade lägenhetslistor med kontaktnummer. Om någon inte önskar ha med sitt nummer eller om någon vill ha listan skickad till sig via mail så går det bra att säga/ komplettera till -  brf.angshojden@gmail.com. Vi kommer i sedvanlig ordning att lägga upp lägenhetslista på websidan (med tillhörande inlogg och lösen).

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen