Årsstämma 2020

Styrelsen har undersökt olika sätt att genomföra årsstämma utifrån folkhälsomyndighetens och andra myndigheters gällande regler, rekommendationer och uppmaningar för att begränsa smittspridning och därigenom undvika att utsätta våra medlemmar för risk.

Styrelsen har beslutat att genomföra en skrivbordsstämma, ”per capsulum”, där inga motioner mottas och besluten utgår ifrån normal föreningsstämma och de val som skall genomföras görs i enlighet med valberedningens förslag. Protokollet signeras därefter av en person från samtliga bostäder.

Årsstämmans Protokoll kommer därför att skickas runt för en signering från varje hushåll, på avsedd plats efter lägenhetsnummer.

Om det finns ärende som normalt hade innefattas i motion kontaktas styrelsen, så att vi kan genomföra dessa löpande under året efter styrelsebeslut.

Städdagar blir även något justerade, med en separat städdag för respektive område och dessvärre utan korvgrillning efteråt. Detta för att minimera folksamling. Vi kommer även att ställa Container för medlemmars grovsopor som vi gjort under föregående år. Tidpunkt och innehåll i städdagen meddelas senare.

Det är synnerligen ansträngande tider för många i den rådande pandemi, därför tackar vi för den gemensamma hänsyn som alla visar. Om någon är i behov av hjälp eller har frågor om årsstämman eller dylikt, skriv gärna till brf.angshojden@gmail.com, eller ring till någon i styrelsen såsom Linus Fransson 0762 – 251420, Staffan Olsson 0706 - 322343 eller Lisbet Andersson 0736 - 271504.

En kopia av protokollet bifogas så att ni kan gå igenom det före ni skriver på originalprotokollet.

Mvh Styrelsen